Novice

Joint staff training event

Datum objave: 11. september 2017 | Datum poteka: 15. september 2017

Novica je potekla!

V okviru Erasmus+ projekta »European network of academic integrity« bo na fakulteti potekal dogodek »Joint staff training event«, ki je namenjen zaposlenim in študentom na akademskih inštitucijah, da se bolje spoznajo s temami, vezanimi na akademsko integriteto.

13. septembra bo potekalo sedem delavnic na Univerzi v Mariboru na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (Koroška cesta 46 v Mariboru) in v Univerzitetni knjižnici Univerze v Mariboru (Gospejna ulica 10 v Mariboru). Delavnice so namenjene zaposlenim, študentom in knjižničarjem in so vezane na področja akademske integritete, etike pri biomedicinskih raziskavah in odkrivanja plagiatorstva.

14. septembra bo potekala konferenca na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova 16 v Ljubljani). Predavatelji bodo predstavili zanimive teme iz področja akademske etike, bioetike, plagiatorstva, izvajanja študijskih obveznosti za nekoga drugega, izdelave etične infrastrukture in strategije kako izboljšati akademsko integriteto.

Več informacij na: http://enai-jste.um.si