Obvestila

Odkrijte prihodnost tehnologije: pridružite se EDIT 2023 in obvladajte DevOps! (17. 7.–28. 7. 2023)

Datum objave: 12. junij 2023 | Datum poteka: 17. julij 2023

Obvestilo je poteklo!

Pripravite se na nepozabno poletno doživetje v EDIT, vodilni regijski Poletni IT šoli! Letos se osredotočamo na nekatere najzanimivejše trende v tehnologiji – inženiring platforme DevOps, as iz rokava, ki spreminja in oblikuje to področje.

Področje DevOps se nenehno razvija in platformni inženiring je njegova najnovejša inovacija. Na EDIT 2023 se boste vključeni v mednarodne razvojne in operativne skupine spopadli z izzivom optimizacije procesov razvoja programske opreme ter zagotavljanjem vrhunske zmogljivosti, stabilnosti in razširljivosti.

Udeleženci boste skozi pravo projektno delo na presečišču platformnega inženiringa in razvoja mikrostoritev v programskem jeziku GO raziskovali, razvijali, ustvarjali, testirali in uvajali visoko razširljive aplikacije. Program se osredotoča na obvladovanje infrastrukture v oblaku z orodji, kot so AWS, Kubernetes, Grafana in Prometheus, s poudarkom na učinkovitem nadzoru sistema. Poglobili se boste tudi v avtomatizacijo, gradnjo, uvajanje in testiranje z uporabo Python skript znotraj CI/CD ter imeli priložnost nadgraditi svoje veščine programskega inženiringa z načrtovanjem varnih aplikacij mikrostoritev z uporabo programskega jezika GO.

Imeli boste priložnost za mreženje, tkanje vseživljenjskih vezi ter preizkus svojih timskih in vodstvenih sposobnosti. Skupaj bomo raziskovali najnovejše IT trende, razpravljali o izzivih, s katerimi se srečujejo IT strokovnjaki, in se naučili umetnosti učinkovitega sodelovanja – vseh veščin, ki vas bodo v tehnološkem svetu postavile v ospredje!

Letos bo EDIT hibridni dogodek – predavanja in projektno delo bodo potekali na spletu, študenti iz vse regije pa se bodo zbirali v večjih mestih v svojih državah za zadnje dni predstavitev, skupinskih dejavnosti in zabave! Vsako ekipo bo vodil strokovni mentor, ki vam bo zagotovil podporo, ki jo potrebujete na svoji poti.

Ne zamudite te neverjetne priložnosti, da oblikujete svojo prihodnost v tehnologiji! Prijavite se zdaj na #EDITworld23, ki bo potekal od 17. do 28. julija. Izkoristite svoj potencial, preizkusite moč DevOps in se pridružite skupnosti podobno mislečih tehnoloških navdušencev.

Obiščite našo spletno stran EDIT.APPLY za več informacij in si zagotoviti svoje mesto še danes. Prihodnost čaka!