Obvestila

Vabilo na študentsko ekskurzijo v podjetje Arctur iz Nove Gorice, dne 25.5.2023

Datum objave: 13. maj 2023 | Datum poteka: 25. maj 2023

Obvestilo je poteklo!

Podjetje Arctur d.o.o. iz Nove Gorice (https://arctur.si) je srednje veliko podjetje, ki se ukvarja z razvojem programske opreme na področju spletnih aplikacij, 3D tehnologij, navidezne resničnosti, obdelave velikih podatkov, umetne inteligence, strojnega učenja, veriženja blokov, turizma 4.0 in oblačnega ter visoko zmogljivega procesiranja. Sodelujejo v več evropskih in nacionalnih projektih. Njihove stranke so večja in srednje velika podjetja iz Slovenije in tujine. Imajo tudi največjo privatno super računalniško infrastrukturo, ki jo uporabljajo za lastne potrebe in oddajajo v najem.

Na ekskurziji vam bodo sodelavci podjetja Arctur predstavili različne projekte, ki jih izvajajo. Na koncu obiska bodo pokazali še svojo super računalniško infrastrukturo.

Ekskurzija bo v četrtek, 25.5.2023 in je namenjena študentom 2. in 3. letnika R-IT VS in UN, 1. in 2. letnika R-IT MAG ter absolventom R-IT. Odhod bo z avtobusom izpred zgradbe Tehniških fakultet (Smetanova 17, 2000 Maribor) ob 7.30 uri. Na ekskurzijo se prosim prijavite preko spletnega obrazca https://www.1ka.si/a/f34a14d3.

Prosta mesta so še zmeraj na voljo!

Inštitut za računalništvo